VALIKKO

Helmikuun Hugo tarjoaa! -haku

Helmikuun 2023 Hugo tarjoaa! -hausta valitut yhteisöt ovat Culture Club ry, Lauluja ja tarinoita Fridasta –työryhmä sekä Lakeuden sateenkaari ry.

Kulttuuripalvelut sai yhteensä 9 hakemusta. Kulttuuripalveluiden työryhmä kävi kaikki hakemukset läpi. Valitut tapahtumat ovat sisällöltään kulttuurikeskuksen toimintaa ja kaupungin kulttuuritarjontaa täydentävää. Valintoihin vaikutti myös sisältöjen ainutlaatuisuus sekä yhteisöjen yhteistyö.

Lisätietoa:

Sanna Alasaari
Puh. 044 418 1162
sanna.alasaari(a)seinajoki.fi

Kuva: Visio Creative

Hakumenettely

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut on tarjonnut Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salin käyttöä maksutta yhteisöjen ja yhdistyksen tarpeisiin, erillisen hakumenettelyn kautta.

Hugo tarjoaa! -hakuun ovat voineet osallistua taide- ja kulttuuriyhteisöt, joiden kotipaikka on Seinäjoki. Haku oli avoinna 1.-28.2.2023 ja se oli suunnattu ensisijaisesti sellaisille tahoille, joilla ei ole tavallisesti mahdollisuutta tapahtumatilan vuokraamiseen. Hakuun sai osallistua erilaisilla tapahtuma- ja esitysideoilla. Tapahtuman tai tilaisuuden tulee olla esitystyyppinen ja kertaluonteinen. Haku ei sovellu esimerkiksi pitkäkestoiseen näyttelytoimintaan tai yli 3 kertaa toistuvaan esitystoimintaan. Haussa sai hakea vuoden 2023 aikana toteutettaviin tapahtumiin.

Kuva: Visio Creative

instagramfacebook