Ilmainen bussiyhteys Kalevan Navetalle 11.-, 15.- ja 21.3!

3.12.2019

Suurimpina juhlapäivinä Kalevan Navetan pysäköintialue on nopeasti täynnä. Lähin yleinen pysäköintialue on Maakunnankadulla. Navetalle pääset helpoiten kävellen tai pyörällä, sekä avajaisten aikana 11.3., 15.3. ja 21.3. ilmaiseksi bussilla!

-

Bussiyhteyksien reitti- ja aikataulutiedot

Keskiviikkona 11.3. Kalevan Navetta bussi liikennöi klo 16.20 alkaen vieraillen Pajuluomalla, Hyllykalliolla ja Kasperissa.
Sunnuntaina 15.3. bussi liikennöi klo 9.20 alkaen vieraillen Pajuluomalla, Hyllykalliolla ja Kasperissa.
Lauantaina 21.3. bussi liikennöi klo 9.20 alkaen vieraillen Pajuluomalla, Hyllykalliolla ja Kasperissa. Klo 15-17.20 välillä bussi kulkee non-stop reittiä Navetan ja keskustan väliä 20 minuutin välein.

Kaikki linjat saapuvat Navetalle reittiä Matkakeskus (G-laituri)-Puskantie-Vapaudentie-Vaasantie ja lähtevät takaisin reittiä Kalevan Navetta-Vaasantie-Vapaudentie. Voit halutessasi hypätä kyytiin Puskantieltä Toriparkin edestä tai Ostoskulman edestä Maakunnan kadun pysäköintialueen kupeesta. Tullessasi jää Vapaudentien varteen.

REITIT JA AIKATAULUT

Katso aikataulut ja tarkemmat reittitiedot täältä.

PYSÄKÖINTI

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

KARTTA

Kalevan Navetan kartan löydät täältä.

 

 

-