VALIKKO

Keikkoja Kalevan Navetassa

Kalevan Navetan kevät pitää sisällään monipuolisen kattauksen tunnelmallisia keikkoja. Keikkakevät jatkuu Yonan intiimillä trio-konsertilla 29.4. Artistin esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta. Perjantaina 5.5. Hugo-salissa nähdään pitkän linjan rockmuusikko Kauko Röyhkän soolo-konsertti. Keskiviikkona 10.5. sielukkaana tulkitsijana tunnettu Aili Järvelä esiintyy Kalevan Navetalla toisen sooloalbuminsa ”Älä pelkää” levynjulkaisukiertueella.

Syksylle on jo julkaistu 22.9. Kaarle Viikate & Netta Skog -duo, joka haluaa tuoda yleisön lähemmäs niin sanottua ikivihreää aikaa ja on kerännyt ohjelmistoonsa klassikko-kappaleita niin Suomi-genrestä kuin myös ulkomaalaisista hiteistä. Torstaina 5.10. nähdään Jazzoikoon! Louis Sclavis Quartet Vapaat äänet -konsertti. Yksi freejazzin ja avantgarden parhaista klarinetisteista yhtyeineen soittaa improvisoitua musiikkia selkeästi ja tarkasti.

 

Kevään keikkoja Hugo-salissa

15.4.2023 Vapaat äänet -kiertue: Papanosh ”A very Big Lunch”
Järj. Ylistaron Kaukolankylän Jazzkerho

29.4.2023 Yona
Järj. Selmu ry

5.5.2023 Jazzoikoon! Jorma Tapio & Kaski 
Järj. Ylistaron Kaukolankylän Jazzkerho
HUOM! Peruttu sairastapauksen vuoksi.

5.5.2023 Kauko Röyhkä (soolo)
Järj. Selmu ry

10.5.2023 Aili Järvelä 
Järj. Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö

22.9.2023 Kaarle Viikate & Netta Skog -duo
Järj. Selmu ry

05.10.2023 Jazzoikoon! Louis Sclavis Quartet Vapaat äänet -kiertueella
Järj. Ylistaron Kaukolankylän Jazzkerho.

 

Katso keikkakohtaiset aikataulut ja lipunmyyntitiedot klikkamalla tapahtuman nimeä. Tutustu muihin talon tapahtumiin verkkosivujemme tapahtumakalenterista. 

instagramfacebook