Muu-Maun Syyspäivät 14.-15.10.

28.9.2020

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta kutsuu syyslomalla 14. – 15.10. lapset ja lapsiperheet ilmaisille Muu-Maun Syyspäiville. Tapahtuman ohjelmassa on Kalevan Navetan toimijoiden järjestämiä työpajoja ja esityksiä, jotka sopivat koko perheelle. Rajallisista esitys- ja työpajapaikoista sekä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittaudu Muu-Maun Syyspäiville:
webropol.com/s/muumau
Ilmoittautuminen päättyy ma 12.10. klo 12.00.

Kuva: Katariina Vestergård

Monipuolisia työpajoja ja esityksiä

Luonnon rytmit -työpajassa kokeillaan äänimaiseman luomista liikkuvaan kuvaan sekvensereiden ja syntetisaattoreiden avulla. Merellisessä Kalakala-sirkuspajassa tutustutaan jongleeraamiseen kalojen valtakunnassa. Marionettieläin-työpajassa muotoillaan ikioma liikuteltava marionettieläin samalla poraamista ja tupsujen tekoa harjoitellen. Akvarellipainanta-työpajassa puolestaan valmistetaan pieniä eläinteoksia sekatekniikalla käyttäen tusseja, kalvoa ja vettä. Millaista on olla eläin? –näyttelyn opastetuilla kierroksilla tutustutaan taiteeseen Muu-Mau käsinuken johdolla. Työpajojen lisäksi Hugo-salissa sukelletaan sirkuksen maailmaan Seikkailu sirkuksessa -tanssiteatteriesityksessä. Ravintola Äärellä Kuppi + Kattila on avoinna tapahtuman ajan.

Tapahtuman koko ohjelma:
www.louhimo.com

Ohjelman toteuttavat yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut; Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Seinäjoen taidehalli ja Lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssi sekä Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi.

Kuva: Katariina Vestergård