Lasten Kalevan Navetta

Kalevan Navetan toimijat järjestävät monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja perheille. Tältä sivulta löydät Navettakissa Muu-Maun suosituksia ja ajankohtaisia tapahtumia. Muu-Mau on Kalevan Navetan ikioma navettakissa, joka on asunut talossa jo kauan ennen kuin siitä tuli taide- ja kulttuurikeskus. Tietoa syksyn toiminnasta: Lasten Kalevan Navetta syksy 2021

Kuva: Katariina Vestergård

MUU-MAU TIEDOTTAA:

Pikkuprovinssin & Muu-Maun syyspäivä 25.9.

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan navettakissa Muu-Mau lähtee Pikkuprovinssiin ja kutsuu lapset ja lapsiperheet mukaansa. Lauantaina 25.9 klo 11.00-15.00 Kalevan Navetta täyttyy musiikkiesitysten lisäksi koko perheelle sopivasta taiteen, kulttuurin ja käsillä tekemisen toiminnasta. Tapahtuma on maksuton, mutta kaikkiin sisältöihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu työpajoihin tämän linkin kautta.

LUONNON RYTMIT -TYÖPAJA
Louhimon Luonnon rytmit -työpajassa kokeillaan äänimaiseman luomista liikkuvaan luontokuvaan sekvenssereiden ja syntetisaattoreiden avulla. Tule kokeilemaan tuleeko äänestä ja kuvasta yhtä!

NARUHYRRÄ-TYÖPAJA
Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin Naruhyrrä-työpajassa voi valmistaa oman spinnerin ja testailla, mitä liike saa aikaan väreille ja kuvioille

SIRKUSTYÖPAJA
Lastenkulttuurikeskus Louhimon sirkuspajassa pääset kokeilemaan sirkustelua kukkakepillä ja sirkushuivilla sekä testaamaan leikkivarjotaiturointia. Pajaan osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta sirkuksesta.

**PERUTTU** MUU-MAUN HEIJASTAVA AVAIMENPERÄ -TYÖPAJA
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden työpajassa valmistetaan heijastavia avaimenperiä. Työpaja on valitettavasti peruttu.

MUU-MAUN NÄYTTELYOPASTUS
Navettakissa Muu-Mau esittelee iranilaisen taiteilijan Bita Razavin näyttelyä The Dog Days Will Be Over Soon. Vapaa pääsy taidenäyttelyyn klo 11-15!

SUSANNA VOLANTO & LAITAKAUPUNGIN ORKESTERI: ERISKUMMALLISTA MENOA
**Esitys on loppuunvarattu**
Lastenkonsertti tarjoaa hullunkurisia tarinoita ja hulvattomia hetkiä lastenlaulujen lomassa. Konsertti on suunnattu 4-8-vuotiaille lapsille. Esitys on osa lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssin vuoden 2021 ohjelmaa. Ennen konserttia saamme nauttia Sambakoulu Samba Tropicalin oppilaiden esityksestä.

Kuva: Katariina Vestergård