VALIKKO

Seinäjoen taidehallin näyttelyt

Seinäjoen taidehalli on ajassa elävä taidetoimija, jonka ohjelmaan kuuluvat näyttelyt, julkinen taide ja monipuolinen oheisohjelma. Taidehalli on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluita. Taidehallin ohjelmaan kuuluvat nykytaiteen taidenäyttelyt, julkinen taide ja monipuolinen oheisohjelma. Taidenäyttelyissä nähdään suomalaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia, erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat Pohjoismaat. Oheisohjelmaa ovat työpajat, opastukset, taiteilijatapaamiset ja monet muut tapahtumat. Lue lisää Taidehallin toiminnasta osoitteessa www.seinajoentaidehalli.fi

Kuva: Visio creative

Ajankohtaiset näyttelyt

Vintti on tällä hetkellä suljettu. Uusi näyttely aukeaa 25.2.2023

25.2.2023–29.7.2023 Ville Kirjanen, Aleksi Kolmonen & Aeon Lux: Trinitas

Kolme taiteilijaa yhteen tuova Trinitas on runsas ja tarinallinen näyttely, joka johdattaa ihmisyyden kysymysten äärelle ja manifestoi yhteyden säilyttämisen merkitystä. Veistoksia, valokuvaa ja videota yhdistelevä näyttely asettaa kuvia ja löydöksiä nykyihmisyydestä eräänlaisille alttareille. Teokset ravistelevat normatiivista katsetta tässä hetkessä ja leikittelevät ajatuksella katkoksista historiallisissa jatkumoissa.

 

Hallissa: 21.1.–27.5.2023 Derby

Mitä annettavaa taiteella ja urheilulla on toisilleen? Derby-näyttelyn kuusi taiteilijaa inspiroituvat urheilukulttuurista, tutkivat Seinäjoen urheiluilmiöitä ja tekevät yhteistyötä urheiluväen kanssa. Syntyy näyttely, joka tutkii taiteen ja urheilun risteyskohtia, ja sitä millaisia yhteyksiä nykytaide voi luoda erilaisten ihmisten, yhteisöjen ja alojen kesken. Näyttelyn taiteilijat ovat työpari Krister Gråhn & Hannamari Matikainen, Anne Lehtelä, Teemu Mäki, Alina Sinivaara sekä Maria Stereo. Seinäjoen taidehalli on ehdottanut jokaiselle taiteilijalle uuden teoksen lähtökohdaksi vuoropuhelua paikallisen urheiluseuran, -joukkueen tai liikuntayhdistyksen kanssa. Lue lisää Seinäjoen taidehallin verkkosivuilta. 

 

 

Katso Kalevan Navetan ajankohtaiset aukioloajat Yhteys-sivulta. Tutustu näyttelyiden oheisohjelmaan Seinäjoen taidehallin verkkosivuilla ja muihin talossa järjestettäviin tapahtumiin tapahtumakalenterissamme. 

Kuva: Visio creative

instagramfacebook