VALIKKO

Seinäjoen taidehallin näyttelyt

Seinäjoen taidehalli on ajassa elävä taidetoimija, jonka ohjelmaan kuuluvat näyttelyt, julkinen taide ja monipuolinen oheisohjelma. Taidehalli on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluita. Taidehallin ohjelmaan kuuluvat nykytaiteen taidenäyttelyt, julkinen taide ja monipuolinen oheisohjelma. Taidenäyttelyissä nähdään suomalaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia, erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat Pohjoismaat. Oheisohjelmaa ovat työpajat, opastukset, taiteilijatapaamiset ja monet muut tapahtumat. Lue lisää Taidehallin toiminnasta osoitteessa www.seinajoentaidehalli.fi

Kuva: Visio creative

Ajankohtaiset näyttelyt

Hallissa: 3.2.–1.6.2022 Poikkipolkuja ekologiaan

Minkälaista taidetta syntyy merilevästä, keinoälystä avaruudessa, lintujen äänistä, meriveden happamuustasosta, radioaktiivisuudesta tai mutatoituneista sammakoista? Poikkipolkuja ekologiaan –ryhmänäyttely esittelee teoksia, joissa havainnot ja faktat erilaisista ilmiöistä yhdistyvät taiteen, tieteen ja muotoilun kautta. Taiteilijat välittävät havaintojaan eri tavoin ja tuovat esille näkymätöntä. Näyttelyn taiteilijat ovat Brandon BallengéeCecilia JonssonJulia LohmannSoichiro MiharaLeena Saarinen ja Antti Tenetz. Kuraattoreina toimivat Erich BergerMari Keski-Korsu ja Anna Puhakka. Näyttely on ollut aiemmin esillä Annantalon taidekeskuksessa Helsingissä ja se on toteutettu yhdessä Biotaiteen seuran kanssa.

Lue lisää Seinäjoen taidehallin verkkosivuilta. 

 

Vintillä: 3.3.–8.5.2022 Tamara Piilola: Puu on ihme

Vintillä nähtävää yksityisnäyttelyään varten taidemaalari Tamara Piilola on maalannut puiksi kutsuttuja eläviä olentoja ja niiden elinpiirejä. Suurikokoiset öljymaalaukset tarjoavat upottavia hetkiä värien, syvyyksien ja muotojen maailmaan. Piilolan maalausten aihe on klassinen ja näennäisesti hyvin yksinkertainen ja selkeä. Näyttelyn yhteydessä taiteilija pohtii sitä, että maalauksella on kyky näyttää asioita eri näkökulmasta kuin mihin on totuttu. Maalauksen avulla voi ilmaista jotain sellaista, jota on vaikea sanallistaa – antaa puulle ääni. Lue lisää Seinäjoen taidehallin verkkosivuilta.

Kuva: Visio creative

instagramfacebook