VALIKKO

Opastukset

Kalevan Navetta » Opastukset

Seinäjoen taidehalli ja taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset ryhmien palvelupaketeista Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Näyttelyopastukset

Varaa ryhmällesi opastettu kierros, jossa tutustutaan Taidehallissa esillä oleviin näyttelyihin. Näyttelyä esittelee Taidehallin henkilökunta. Kierros kestää noin 45 minuuttia. Ryhmäkoko max. 25 hlö/ryhmä. Näyttelyopastuksia ei järjestetä Taidehallin näyttelyvaihtojen aikana. Opastusmaksun lisäksi perimme Taidehallin näyttelylipun hinnan per osallistuja.

Talokierrokset

Varaa ryhmällesi aika talokierrokseen, jossa tutustutaan Kalevan Navetan historiaan ja talon tarinaan. Oppaana toimii taidehallin henkilökunta. Kierros kestää noin 30 minuuttia. Huom. Talokierroksilla vieraillaan niissä talon tiloissa, joihin on kulloinkin pääsymahdollisuus. Talokierroksia ei järjestetä Taidehallin näyttelyvaihtojen aikana.

Opastusmaksut:

  • arkisin klo 8-17 välillä 40 € / ryhmä
  • iltaisin ja viikonloppuisin 70 € / ryhmä
  • kielilisä 20 € / ryhmä, lisätään muun kuin suomenkielisiin opastuksiin
  • opastus taide- ja kulttuurialan opiskelijaryhmille maksutta
  • Seinäjoella toimivat sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavien yhteisöjen asiakasryhmät ilmaiseksi
  • muualla kuin Seinäjoella toimiville sote-asiakasryhmille opastusmaksu 20 € arkisin klo 8-16

Lue lisää opastuksista www.seinajoentaidehalli.fi

instagramfacebook