VALIKKO

Rustoopuori vaihtaa nimeä muuton yhteydessä

Taito Shop Rustoopuori muuttaa Seinäjoen Sahalankadulta taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan. Uudessa toimipisteessä myymälä jatkaa nimellä Taito Shop Seinäjoki.

Kuva: Elina Teitti

Kalevan Navetassa avautuu Taito Shop Seinäjoki

”Kun päätös muutosta uuteen suunnitteilla olevaan kulttuurikeskukseen tehtiin reilu vuosi sitten, aloimme innokkaasti visioida uusia tiloja ja sen monia mahdollisuuksia. Muuton myötä myös nimemme tulee muuttumaan ja olemme jatkossa Taito Shop Seinäjoki.

Taito Shop Seinäjoen toimitilat sijoittuvat Kalevan Navetan ensimmäiseen kerrokseen heti pääsisäänkäynnin läheisyyteen. Myymälämme runko on jo näkyvissä; katto on korkealla, lattia on tukevaa betonia, seinät tummaa puupanelointia sekä alkuperäisen rakennuksen punatiiltä kauniine ikkunapuitteineen. Tilaan jää myös mahtavia alkuperäisiä betonipilareita. Seuraavaksi suunnittelemme yhteistyössä arkkitehtien, sisustussuunnittelijan ja kalustepuusepän kanssa myymälän infotiskiä ja kassapöytää sekä myymälän muuta kalustusta ja toimintoja.

Uudistamme myös myymälämme tuotevalikoimaa nykyisestä ja kehitämme kokonaan uusia Kalevan Navetan henkeen sopivia tuotteita. Lisäksi myymälässä jatkuu suositut pop-up-myynnit sekä ajankohtaiset käsityötapahtumat vuodenaikojen mukaan.

Myymälätoiminnan lisäksi Taito Shop Seinäjoki ottaa hoitaakseen Seinäjoen taidehallin lipunmyynnin, Seinäjoen Taiteilijaseuran taidelainaamon lainauspalvelut sekä koko talon info-palvelut. Mahtava uudistus myymäläämme on myös se, että tilat on suunniteltu esteettömiksi. Talossa on hissi, jolla pääsee ylempiin kerroksiin myös esimerkiksi lastenrattaiden ja pyörätuolin kanssa.

Vanhassa myymälässämme aloitetaan muuttomyynti heti vuodenvaihteen jälkeen. Muutto on edessä helmi-maaliskuun vaihteessa. Kalevan Navetan avajaispäivä julkaistaan vielä tämän vuoden puolella! Ensi vuosi on myös valtakunnallisen Taito Shop-ketjun 20-vuotis juhlavuosi. Tavataan siis juhlavissa merkeissä uudistuneessa Seinäjoen Taito Shopissa Kalevan Navetassa.”

Kuva: Elina Teitti

instagramfacebook