Onnen Saarella -esitys

10.7.2024 13:00 – 14:00
Lapset
Musiikki
Nuoret
Seniorit
Tanssi
Teatteri
 

Haikean kaunis tarina kaukaisilla hohtavilla vesillä sijaitsevasta paratiisista, joka siintää kaukana horisontissa ihanana onnen valtakunta

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa vietetään MUU-kesää! Monipuolista kesäohjelmaa järjestetään heinäkuussa keskiviikkoisin ja luvassa on kaikille avointa ja maksutonta kesätekemistä.

Keskiviikkona 10.7. Kalevan Navetassa nähdään Onnen Saarella -esitys. Onnen Saarella on Volter Kilven haikean kaunis tarina kaukaisilla hohtavilla vesillä sijaitsevasta paratiisista, joka siintää kaukana horisontissa ihanana onnen valtakuntana. Onko Onnen Saari oikea paikka, sielunmaisema vai kaukaisuudessa siintävä sielun leposija?

”Joskus varhaisina suviaamuina saattaa sen nähdä juuri auringon herätessä. Ei siitä silloinkaan eroita muuta kuin punertavan autereen kaukana taivaan rannalla, ja muutamat sanovat, ettei sekään ole muuta kuin kuultavan taivaan ja nousevan auringon heijastelua etäisiin liikkuviin vesiin.”

Elina Kilkun huumorilla höystetty Kilpi-dramatisointi kuvaa teoksen kahden päähenkilön, Thalamiksen ja Thalattan, sekä rooleja esittävien näyttelijöiden, Jenni Kitin ja Henna Tanskasen välistä yhteyttä, joka muuttaa muotoaan esityksen aikana. Luonnonkauniilla Onnen saarella, meren ja Kilven tekstin äärellä kaikki on mahdollista, jopa kateuden ja katkeruuden kääntyminen ystävyydeksi ja rakkaudeksi. 

Vapaa pääsy!

Päivän koko ohjelma:

Klo 11-19: Vapaa pääsy Seinäjoen taidehalliin

Klo 11.30-13: Mikroskooppityöpaja

Klo 11-13 sekä 14-16: Käsityöpaja

Klo 13: Sirkustaiteilijat Kate & Pasi

Klo 14 & 17: Tutkittava tähtiä tänä iltana -elokuva

Klo 18: Onnen Saarella -esitys

Tarkista tarkemmat tiedot ja MUU-kesän ohjelma: www.kalevannavetta.fi/kesa

Tapahtumatiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Järjestäjä

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Ulkoiset linkit