VALIKKO

Tervetuloa Kalevan Navettaan

Kalevan Navetta on Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva monipuolinen ja säväyttävä taide- ja kulttuurikeskus. 130-vuotias punatiilinen navettarakennus kokoaa korkean kattonsa alle mm. nykytaidenäyttelyitä, kerho- ja kurssitoimintaa, konsertteja sekä ruokaelämyksiä. Kalevan Navetan monipuoliset tilat ja toiminnot kutsuvat viihtymään ja viettämään aikaa yksin ja yhdessä ystävien kanssa. Tervetuloa Kalevan Navettaan!

Kalevan Navetta sijaitsee Seinäjoen Itikanmäellä osoitteessa Nyykoolinkatu 25. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella. Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin.

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäiset 2 tuntia ovat ilmaisia ja seuraavat tunnit 1 €. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä. Vilkkaina tapahtumapäivinä suosittelemme käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton tarvittaessa Maakunnankadun parkkialueelle.

Löydät Kalevan Navetan kartan täältä.

 

 

Kuva: Visio creative

AUKIOLOAJAT

Taito Shop Seinäjoki, Taidelainaamo Parsi ja Seinäjoen taidehalli 
Arkisin klo 11–19
Lauantaisin klo 11–15

Seinäjoen taidehallin näyttelyt:
Katso ajankohtaiset näyttelytiedot Seinäjoen taidehallin verkkosivuilta. 

Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila
Ti-pe klo 11–21:30
La klo 12-21:30
Su-ma suljettu

Menut ja lisätiedot: www.aarella.fi

Katso poikkeusaukioloajat Yhteys-sivulta.

Kuva: Visio creative

instagramfacebook