Haluatko jotain muuuuta kesääsi?

Henkilö pyöräilee kesällä

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa vietetään MUU-kesää! Monipuolista kesäohjelmaa järjestetään heinäkuussa keskiviikkoisin ja luvassa on elämyksiä kaiken ikäisille. Kaikkeen ohjelmaan on vapaa pääsy ellei toisin mainita.

Perheen pienimmille on luvassa mm. Seinäjoen kesäsoittajien lastenmusiikin konsertti ja Muu-Maun oma kesädisco! Taikuri Toomaksen taikashow lumoaa niin lapset kuin aikuisetkin ja taikakoulussa päästään opettelemaan taikatemppujen salaisuuksia. Sirkusduo Kate & Pasin henkeäsalpaava akrobaattinen Ralfa-esitys viihdyttää kaiken ikäisiä katsojia.

Onnen Saarella -esitys on haikean kaunis tarina kaukaisilla hohtavilla vesillä sijaitsevasta paratiisista. Poikkitaiteellinen sirkusta, tanssia ja musiikkia yhdistelevä kahden teoksen ilta Yössä Valvon & Sekasointuja kuvaa runoilija L. Onervan vaiherikkaan elämän eri vaiheita.

Kalevan Navetan kesätansseissa laitetaan jalalla koreasti, kun Mika Peltoniemi ja Besserwisserit tanssittavat Hugo-salissa. Kaikille tuttuja yhteislauluja lauletaan Kurikan Pelimannien säestämässä K65-yhteislauluillassa. Nalaania-runokonsertti on taidekokonaisuus, jossa on luvassa runoja, musiikkia ja luontokuvia.

MUU-kesän ohjelmassa on lisäksi vapaa pääsy Seinäjoen taidehallin näyttelyihin, elokuvanäytöksiä, työpajoja sekä paljon muuuta!

Katso koko ohjelma täältä.