Jazzoikoon! David Chevallier & Anett Tamm BORDERS (FR /EST)

23.11.2024 19:00 – 21:00
Musiikki
 

Kitaristi David Chevallier, kontrabasisti Sébastien Boisseau ja rumpali Christophe Lavergne täydentyvät virolaislaulaja Anett Tammin voimin.

Monilahjakas kitaristi David Chevallier muodostaa telepaattisen yksikön kontrabasisti Sébastien Boisseaun ja rumpali Christophe Lavergnen kanssa. Trioon liittyy virolaislaulaja Anett Tamm. Hän on kirjoittanut uusia lauluja, joihin David Chevallier säveltää musiikin. Konsertin ensi-ilta on Ranskassa lokakuussa, minkä jälkeen kokoonpano tulee Suomeen ja myös Seinäjoelle lauantaina 23.11.

David Chevallierin soitto tuli tutuksi suomalaisille kuulijoille elokuussa 2021, kun hänen pitkään toiminut trionsa basisti Sébastien Boisseaun ja rumpali Christophe Lavergnen kanssa soitti ympäri maata.

David Chevallier kuuluu niihin muusikoihin, jotka pitävät suunnanmuutoksista, eivätkä epäröi poistua mukavuusalueeltaan etsimään uusia näköaloja. Muusikkoperheen poika opiskeli ensin klassista kitaraa, ja innostui sitten sävellyksestä, improvisaatiosta ja jazzista. Hän aloitti ammattimuusikon uransa 1990-luvun alussa ja on pitkään ollut Ranskan jazzskenen maineikkaiden artistien soittokumppani, kuten Laurent Dehorsin ja Patrice Caratinin kanssa. Hän perusti oman taiteilijaryhmän, Le SonArtin, jossa hän tutkii mahdollisuuksia erilaisten musiikillisten universumien kohtaamisille. Esimerkiksi projektissa “Emotional Landscapes” hän johtaa barokkiensemblea, joka tulkitsee Björkin musiikkia vanhoilla soittimilla kuten teorbilla ja barokkikitaralla, jonka tulkkina hän on erinomainen. Vuonna 2013 hän perusti Sebastien Boisseaun ja Christophe Lavergnen kanssa trion, jonka kommunikaatio on kehittynyt lähes telepaattisesti. Tämä kolmikko on keskeisessä roolissa Chevallierin luovassa työssä.

Anett Tamm on laulaja, improvisoija ja säveltäjä, joka työskentelee taiteellisesti kunnianhimoisissa projekteissa. Indie-jazz ja vaihtoehtoinen folk-pop ovat hänen sydäntään lähellä samalla kun hän heittäytyy moderniin improvisaatiojazziin.

Kokoonpano:

Anett Tamm laulu, sanat

David Chevallier kitara, sävellykset

Sébastien Boisseau kontrabasso

Christophe Lavergne rummut

Kuva: Marita Nyrhinen

Hinta

20 €

Järjestäjä

Ylistaron Kaukolankylän jazzkerho ry

05055453964

Ulkoiset linkit