Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan toimijoiden yhteinen tehtävä on olla elämän muullistaja sekä kulttuurin ja kädentaitojen keidas. Jokaisella talon toimijalla on omat vahvuutensa, mutta meitä yhdistävät: avara ajattelu, juurevuus, ajankohtaisuus sekä yhdessä tekeminen. Tutustu Kalevan Navetan toimijoihin alla.

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut tuottaa, näyttää ja välittää monipuolisia taide- ja kulttuuripalveluita. Tuomme kulttuurin osaksi kaupunkilaisten koko elämänkaarta ja huolehdimme siitä, että kulttuuri on osa kaikkien seinäjokisten hyvinvointipalveluita. Lue lisää kulttuuripalveluista.

Seinäjoen taidehalli
Seinäjoen taidehalli on ajassa elävä taidetoimija, jonka ohjelmaan kuuluvat näyttelyt, julkinen taide ja monipuolinen oheisohjelma. Taidehalli on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluita. Lue lisää Taidehallista.

Lastenkulttuurikeskus Louhimo
Louhimo on Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden musiikkiin ja sirkukseen erikoistunut lastenkulttuurikeskus, joka järjestää Kalevan Navetassa mm. bändisoittoon liittyviä tapahtumia sekä lastentapahtumia. Lue lisää Louhimosta.


Taito Etelä-Pohjanmaa ry

Seinäjoen taitokeskus
Tarjoamme monipuolisesti käsityön lyhytkursseja aikuisille erilaisista materiaaleista sekä tekniikoista. Tervetuloa uppoutumaan käsityön koukuttavaan maailmaan! Lue lisää Taitokeskuksesta. Tutustu Seinäjoen taitokeskuksen kursseihin.

Taito Shop Seinäjoki
Tasokas käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa. Myymme myös Seinäjoen taidehallin liput ja palvelemme Taidelainaamon asiakkaita. Lue lisää Taito Shopista.

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi
Näpissä toteutetaan käsityön taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan eli käsillä tekemistä, taitojen oppimista, omaa ilmaisua ja suunnittelua. Opinnot jakaantuvat varhaisiän käsityökasvatukseen, perusopintoihin ja syventäviin opintoihin. Lue lisää Näpistä.


Ravintola Äärellä Kuppi ja Kattila
Viihtyisä ravintola taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa. Lounaan, bistron ja kahvihetkien lisäksi ravintola tarjoaa upeat puitteet juhlien tai kokouksen järjestämiseen tarjoiluineen. Lue lisää Äärellä-ravintolasta.

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö
Seinäjoen yksikkö toteuttaa musiikin ja luovien alojen koulutuksia, tutkimusta ja kehittämistä, konsertteja, esityksiä ja muita tapahtumia. Yksikkö toimii osana monitieteistä ja -taiteista Seinäjoen Yliopistokeskusta. Lue lisää Taideyliopistosta.

Seinäjoen kansalaisopiston verstaat
Kalevan Navetan ensimmäisestä kerroksesta löytyy Seinäjoen kansalaisopiston omat puu- ja metallityön verstaat. Kurssitarjonnasta löytyy mm. puusorvausta, puuesineiden valmistusta ja tuohitöitä. Lue lisää kansalaisopistosta.

Taidelainaamo Parsi
Seinäjoen Taiteilijaseura ry:n ylläpitämä taidelainaamo Parsi välittää ammattitaiteilijoiden teoksia Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa. Lue lisää Taidelainaamosta.