Ruokakertomuksia Etelä-Pohjanmaalta ja syötävä taideteos
Penne, ravioli, myky, gnocchi, klimppi. Rakkaalla pastalla on monta nimeä.
Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämässä Siltama-tapahtumassa Anu Hopia ja Sulevi Riukulehto kertovat Etelä-Pohjamaan tarinaa ruokamaakuntana erilaisten pastaruokien näkökulmasta. Tervetuloa mukaan kuulemaan alueen ruokahistoriasta ja -trendeistä klimppien, mykyjen ja makaronien saattelemana sekä jakamaan omia muistoja ruoasta ja erityisesti pastaruokiin liittyvistä perinteistä.
Tapahtuman yhteydessä taiteilija Hilla Hautanen kokoaa syötävän taideteoksen, jonka osallistujat pääsevät luento-osuuden päätteeksi nauttimaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtuman järjestäjänä toimii Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja rahoittajana Seinäjoen yliopistokeskus. Tapahtuma on osa Kalevan Navetan afterworkeja.