Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä

7.5.2024 – 28.5.2024 10:00 – 13:15
Kuvataide ja näyttelyt
Lapset
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu moniaistinen kuvataidetyöpaja.

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja yhdessä aikuisen kanssa. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Taidehallin Värikylpy-työpajoissa inspiroidutaan esillä olevasta nykytaiteesta. Kevään työpajoissa uppoudutaan tarinoiden, myyttien ja muistojen maailmaan Those Who Kept the Light ja Laskoksia -näyttelyiden innoittamana.

Viikkoryhmä sisältää neljä tapaamiskertaa toukokuussa tiistaisin 7.5., 14.5., 21.5. ja 28.5.. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Ikäraja on joustava, ja siitä voi poiketa, jos lapsi on oppinut kävelemään varhain ja on menevää sorttia – tai toisinpäin.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen alkaa ma 15.1. klo 8.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Hinta

35 €/lapsi

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit