VALIKKO

Kalevan Navetan julkisivu - Kuva Visio creative

Aukioloajat

Seinäjoen taidehalli, Taito Shop Seinäjoki ja Taidelainaamo Parsi
Arkisin klo 11–19
Lauantaisin klo 11–15

Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila
Arkisin klo 11–15
La klo 11–15
Lounas tarjolla ma-pe klo 11–14, brunssi lauantaisin klo 11–15.
Menut ja lisätiedot: www.aarella.fi

Ravintolan aukioloajat laajentuvat 12.9. Tiedotamme tästä lähiaikoina, joten pysy kuulolla!

 

Saapuminen

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella. Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin.

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäiset kaksi (2) tuntia on ilmaista automaatista saatavalla lipukkeella tai parkkisovelluksella, ja seuraavat tunnit maksavat 1 €/h. Avaa Kalevan Navetan pysäköintialueen kartta (PDF). Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä rakennuksesta. Vilkkaina tapahtumapäivinä suosittelemme käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton tarvittaessa Maakunnankadun parkkialueelle.

Yhteystiedot

Kalevan Navetan info ja Seinäjoen taidehallin asiakaspalvelu:
p. 050 514 3407 (ark. klo 11-19, la klo 11-15)

Tilavaraukset ja kahvitukset
p. 050 350 5312, ravintola@aarella.fi
Lisätietoa vuokratiloista ja hinnastot

Esteettömyys

Kaikkiin Kalevan Navetan kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Sisääntuloaulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin. Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta täältä. 

Löytötavarat

Kalevan Navettaan unohtuneita tavaroita voit kysyä talon infopisteeltä p. 050 514 3407 (ark. klo 11-19, la klo 11-15). Arvotavarat toimitamme Pohjanmaan poliisilaitoksen Seinäjoen toimipisteelle.

Ohjelma ja tapahtumat

Tutustu Kalevan Navetan tapahtumiin verkkosivujemme tapahtumakalenterissa. Tapahtumatiedot päivittyvät sivulle Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterista. Pääset tarkastelemaan yksittäisen tapahtuman tietoja klikkaamalla tapahtuman nimeä. Huomioithan, että Kalevan Navetassa toimii useita tapahtumajärjestäjiä, ja tapahtumien tiedot ovat järjestäjien vastuulla. Löydät tapahtumajärjestäjän yhteystiedot tapahtumailmoituksen yhteydestä.

Vuokratilat

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoaa monipuoliset ja säväyttävät tapahtumatilat Seinäjoen historiallisella Itikanmäellä. Talosta löytyy tapahtumatila Hugo-sali sekä pienemmät kokoustilat Kammio, Itikka ja Äärellä-ravintolan kabinetti. Tutustu tiloihin tarkemmin Tilat-sivulla.

instagramfacebook