Tervetuloa Kalevan Navettaan nauttimaan taiteesta, kulttuurista ja makuelämyksistä. Käyntiosoitteemme on Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetta sijaitsee aivan Seinäjoen keskustan tuntumassa, vain kilometrin päässä matkakeskuksesta sekä Seinäjoen keskustorista. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Polkupyörällä ja jalan

Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle helposti joko Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Pyörätelineitä löydät talon pääsisäänkäynnin vierestä sekä kävelysillan vierestä.

Henkilöautolla

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäiset kaksi (2) tuntia ovat ilmaisia automaatista saatavalla lipukkeella, parkkikiekolla tai parkkisovelluksella, ja seuraavat tunnit maksavat 1 €/h. Pysäköithän ainoastaan merkityille parkkipaikoille ja tarkistat ajankohtaisen ohjeistuksen pysäköintialueen kylteistä. ParkkiPate Oy valvoo pysäköintialuetta 24 tuntia vuorokaudessa.

Tapahtumien aikana Kalevan Navetan edustalta löytyvät pysäköintitilat ovat rajalliset. Vilkkaina tapahtumapäivinä suosittelemme käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton esimerkiksi Maakunnankadun yleiselle pysäköintialueelle (noin 700 m päässä Kalevan Navetalta).

Taksilla

Kalevan Navetan sisäänkäynnille (Nyykoolinkatu 25) pääsee myös taksilla. Taksiliikennettä hoitaa Seinäjoella Keskustaksi.

Junalla

Kalevan Navetta sijaitsee noin yhden kilometrin päässä Seinäjoen matkakeskukselta ja rautatieasemalta. Seinäjoelle on helppo saapua junalla eri puolilta Suomea. Pääset meille alle kolmessa tunnissa Helsingistä, Turusta, Oulusta ja Jyväskylästä ja noin tunnissa mm. Tampereelta.