Pysäköinti ja saattoliikenne

Liikkumisesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat rakennuksen vieressä, pysäköintiautomaatin läheisyydessä. Saattoliikenteen pysähdyspaikka on pääsisäänkäynnin läheisyydessä. 

Sisäänkäynti

Kalevan Navetan sisäänkäynti sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, rakennuksen sisäpihan puoleisella sivulla. Sisäänkäynnin yläpuolella on värikäs katos. Sisäänkäynnillä on automaattiovet ja sisäänkäynti on esteetön.

Tilat

Kaikkiin Kalevan Navetan kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Sisääntuloaulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin. Talon infosta voi lainata vierailun ajaksi pyörätuolin. Kalevan Navetan toimistot sijaitsevat talon eteläpäädyssä lukollisen oven takana. Toimistotiloihin pääsee esteettömästi erikseen sovittaessa.

WC-tilat

Esteettömät WC-tilat löytyvät ensimmäisestä kerroksesta ravintola Äärellä Kuppi + Kattilan tiskin ja infopisteen väliseltä alueelta. Myös toisessa kerroksessa sijaitsevassa Hugo-salissa on tapahtumien aikana käytössä esteetön WC.

Induktiosilmukka

Hugo-saliin on asennettu kuulokojeen käyttäjiä varten induktiosilmukkajärjestelmä. Induktiosilmukkaa käytettäessä kuulokojeen käyttäjä valitsee kojeestaan T- tai MT-asennon. Induktiosilmukan säteilemän magneettikentän voimakkuus ja siten myös kuulokojeen tuottaman äänisignaalin laatu vaihtelee hieman eri puolella salia. Suositeltavia paikkoja kuulokojeen käyttäjille ovat salin takaosa sekä reunat.  Kuuluvuuskartta on sijoitettu Hugo-salin sisäänkäynnin yhteyteen.

Avustajat ja opaskoirat

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Kalevan Navettaan. Avustajat pääsevät Seinäjoen taidehallin näyttelyihin maksutta. Avustajat pääsevät keikoille & tapahtumiin pääasiassa maksutta sisään (poikkeuksia saattaa olla tapahtumajärjestäjäkohtaisesti).

Hajusteettomuus

Ohjeistamme kävijöitämme välttämään voimakkaasti tuoksuvien tuotteiden käyttöä tiloissamme ja näin ottamaan huomioon astmasta ja hajusteyliherkkyydestä kärsivät.