VALIKKO

Lasten Kalevan Navetta

Kalevan Navetta » Lapsille

Kalevan Navetan toimijat järjestävät monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja perheille. Tältä sivulta löydät Navettakissa Muu-Maun suosituksia ja ajankohtaisia tapahtumia. Muu-Mau on Kalevan Navetan ikioma navettakissa, joka on asunut talossa jo kauan ennen kuin siitä tuli taide- ja kulttuurikeskus.

Lainaamo

Lainaamo on Lastenkulttuurikeskus Louhimon maksuton harrastevälineiden lainauspalvelu. Lainaamosta löydät mm. erilaisia soittimia sekä sirkusvälineitä. Lue lisää Louhimon nettisivuilta.

Seinäjoen taidehallin näyttelyt

Taidehallin näyttelyihin on vapaa pääsy alle 18-vuotiailta. Toisinaan näyttelyihin on saatavilla lapsille suunnattua materiaalia, jonka avulla näyttelyyn voi tutustua lapsenmielisesti. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin Seinäjoen taidehallin nettisivuilla.

Lasten taidesynttärit

Seinäjoen taidehallilla voi järjestää lauantaisin lasten taidesynttäreitä. Synttäreihin sisältyy tunnin mittainen työpaja, jossa on valittavana kolme eri sisältövaihtoehtoa. Synttärit ovat varattavissa tarjoilulla tai ilman. Lisätiedot Seinäjoen taidehallin nettisivuilla.

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi

Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n Käsityö- ja muotoilukoulu Näpissä toteutetaan käsityön taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Lue lisää Näpin toiminnasta verkkosivuilta.

Kesäleirit Kalevan Navetassa

Muu-Maun Taideleiri 6.-10.6.
Muu-Maun monitaideleiri on mahdollisuus mielenkiintoiseen tutustumisretkeen Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan navettakissa Muu-Maun kanssa. Leirillä on vuosittain vaihtuva teema, jonka hengessä teemme sirkustemppuja, taidetta, käsitöitä ja musiikkia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Taito EP:n sivuilla.

Kässä-leiri 20.-23.6.  
Ilon puolesta, tylsyyttä vastaan! Kässä -leiri tarjoaa hauskaa päivätoimintaa lapsille ja nuorille. Tutustumme viikon aikana monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin ja käsityötekniikoihin. Lopputuloksena syntyy itse suunniteltuja, omin käsin valmistettuja käyttötuotteita. Käsityöpainotteinen elämysleiri, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Taito EP:n sivuilla.

Nikkari-leiri 20.-23.6. *Täynnä*

Velholeirit 13.-17.6. ja 27.6.-1.7. *Täynnä*

Keppari-leiri 13.-17.6. *Täynnä*

instagramfacebook