VALIKKO

Lasten Kalevan Navetta

Kalevan Navetta » Lapsille

Kalevan Navetan toimijat järjestävät monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja perheille. Tällä sivulla kerromme Navettakissa Muu-Maun suosituksista ja ajankohtaisia tapahtumista lapsille ja perheille. Muu-Mau on Kalevan Navetan ikioma navettakissa, joka on asunut talossa jo kauan ennen kuin siitä tuli taide- ja kulttuurikeskus.

Navettakissa Muu-Mau tiedottaa:

 

Lainaamo: harrastusvälineitä lapsille ja nuorille

Lainaamo on Lastenkulttuurikeskus Louhimon maksuton harrastevälineiden lainauspalvelu. Lainaamosta löydät mm. erilaisia soittimia sekä sirkusvälineitä. Lue lisää Louhimon nettisivuilta.

 

Seinäjoen taidehallin näyttelyt

Taidehallin näyttelyihin on vapaa pääsy alle 18-vuotiailta. Toisinaan näyttelyihin on saatavilla lapsille suunnattua materiaalia, jonka avulla näyttelyyn voi tutustua lapsenmielisesti. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin Seinäjoen taidehallin nettisivuilla.

 

Taidesynttärit lapsille

Seinäjoen taidehallilla voi järjestää lauantaisin lasten taidesynttäreitä. Synttäreihin sisältyy tunnin mittainen työpaja, jossa on valittavana kaksi eri sisältövaihtoehtoa. Synttärit ovat varattavissa tarjoilulla tai ilman. Lisätiedot Seinäjoen taidehallin nettisivuilla.

 

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi

Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n Käsityö- ja muotoilukoulu Näpissä toteutetaan käsityön taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Lue lisää Näpin toiminnasta verkkosivuilta.

 

instagramfacebook