Taito Etelä-Pohjanmaan kädentaitokurssit

Tarjoamme monipuolisesti käsityön lyhytkursseja aikuisille erilaisista materiaaleista sekä tekniikoista. Tervetuloa uppoutumaan käsityön koukuttavaan maailmaan! Lue lisää Taitokeskuksesta ja ajankohtaisista kursseista.

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi

Näpissä toteutetaan käsityön taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan eli käsillä tekemistä, taitojen oppimista, omaa ilmaisua ja suunnittelua. Opinnot jakaantuvat varhaisiän käsityökasvatukseen, perusopintoihin ja syventäviin opintoihin. Lue lisää Näpistä ja tutustu ryhmiin.

Seinäjoen kansalaisopisto

Kalevan Navetan ensimmäisestä kerroksesta löytyy Seinäjoen kansalaisopiston omat puu- ja metallityön verstaat. Kurssitarjonnasta löytyy mm. puusorvausta, puuesineiden valmistusta ja tuohitöitä. Lue lisää kansalaisopistosta ja tutustu kurssitarjontaan.

Seinäjoen taidehallin kurssit ja työpajat

Seinäjoen taidehalli tarjoaa erilaisille yleisöille tapoja tutustua nykytaiteeseen. Kausittain järjestetään taidepajoja ja kursseja lapsille ja perheille. Lue lisää Taidehallin kursseista ja työpajoista.

Taideyliopiston Seinäjoen yksikön koulutukset

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö järjestää eri taiteenalojen avoimen yliopiston kursseja ja työelämälähtöisiä koulutuksia. Seinäjoella toteutetaan Sibelius-Akatemian kulttuurisen musiikintutkimuksen kandidaattikoulutusta. Lue lisää Taideyliopiston kursseista ja koulutuksista.