Kalevan Navetta on Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva ainutlaatuinen taide- ja kulttuurikeskus. 130-vuotias punatiilinen navettarakennus kokoaa korkean kattonsa alle nykytaidenäyttelyitä, taide- ja kädentaitokursseja, tapahtumia, ruokaelämyksiä ja paljon muuuuta. Kalevan Navetan monipuoliset tilat ja toiminnot kutsuvat viihtymään ja viettämään aikaa ja tarjoavat upeat puitteet erilaisille tapahtumille.

Kalevan Navetan ensimmäinen kerros tarjoaa monipuolisia taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksia mm. Seinäjoen kansalaisopiston sekä Taito Etelä-Pohjanmaan kurssien merkeissä. Katutasosta löytyy myös käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike Taito Shop Seinäjoki, Taidelainaamo Parsi sekä viihtyisä lounasravintola ja bistro Äärellä. Talon toinen ja kolmas kerros kutsuvat nauttimaan Seinäjoen taidehallin vaihtuvista nykytaidenäyttelyistä sekä tapahtumista.

Kalevan Navetta mahdollistaa myös persoonalliset puitteet tapahtumille ja erilaisille tilaisuuksille. Talon keskikerroksessa sijaitseva Hugo-sali soveltuu niin konserttien, kokousten ja seminaarien kuin perhejuhlien järjestämiseen. Kokoustilat Itikka ja Kammio puolestaan tarjoavat tunnelmallisen tilan pienemmille tilaisuuksille.

Vanha talo, jolla on nuori ja utelias mieli