Kalevan Navetan toimijat järjestävät monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja perheille. Tällä sivulla kerromme Navettakissa Muu-Maun suosituksista ja ajankohtaisia tapahtumista lapsille ja perheille. Muu-Mau on Kalevan Navetan ikioma navettakissa, joka on asunut talossa jo kauan ennen kuin siitä tuli taide- ja kulttuurikeskus.

Kahdesti vuodessa järjestettävissä Muu-Maun tapahtumapäivissä on talon toimijoiden järjestämiä taide- ja kädentaitotyöpajoja sekä muuta innostavaa oheisohjelmaa lapsille ja lapsiperheille. Maaliskuussa vietetään Muu-Maun kevätpäivää ja lokakuussa Muu-Maun syyspäivää. Tarkemmat tapahtumapäivät ja tapahtumasisällöt löydät tältä sivulta lähempänä tapahtumaa.


Kevään riemua Muu-Maun kevätpäivässä

Miau! Kalevan Navetan navettakissa Muu-Mau kutsuu jälleen lapset ja lapsiperheet viettämään taiteen, kulttuurin ja käsillä tekemisen täyteistä maksutonta kevätpäivää lauantaina 9.3. klo 11-15. 

Kevät herättää Muu-Maussa suuren kirjon erilaisia tunteita, ja tämä näkyy tapahtuman ohjelmasisällössä. Ohjelmassa on talon toimijoiden järjestämiä taide- ja kädentaitosisältöisiä työpajoja, jotka sopivat koko perheelle.

  • Talon oman ohjelmatarjonnan lisäksi Hugo-salissa esiintyy groovaava lastenmusiikkiyhtye Megasakki yhdessä tanssijoiden kanssa. Konsertin lisäksi Megasakin tanssijat pitävät matalankynnyksen tanssityöpajaa Hugo-salissa.
  • Keväästä fiiliksissä oleva Muu-Mau avaa ovet Seinäjoen taidehalliin tarjoten vapaan pääsyn taidenäyttelyihin.
  • Tapahtumassa nähdään liikkumassa myös Amerikasta vierailulle saapunut Muu-Maun notkea Mindy-Mau –serkku.
  •  Työpajoja järjestetään sekä non-stop periaatteella että tietyin kellonajoin alkavina.
  • Nälän yllättäessä Äärellä-ravintolassa on tarjolla maistuva evästä koko perheelle.   

Aikataulun ja ohjelman löydät tästä linkistä (avautuu PDF-tiedostona).