VALIKKO

Afterwork Art

Tervetuloa Kalevan Navetan afterworkeille taiteen, kulttuurin ja makuelämysten äärelle joka kuun ensimmäisenä perjantaina! Afterwork Art -tapahtumien ohjelmassa on  Iltabrunssi Äärellä-ravintolassa sekä vapaa pääsy Seinäjoen taidehalliin ja kuukausittain vaihtuvaa taide- ja kulttuuriohjelmaa.

Afterwork Art Kevät 2022:

  • Pe 6.5.2022 klo 16–19

 

 

 

Kuva: Visio creative

Ohjelma 6.5.

Äärellä iltabrunssi klo 16–18
25 €/hlö, lapset alle 12 v. 14,5 €/hlö. Iltabrunssilla on tarjolla on kattaus salaatteja, suolaisia pikkupurtavia ja lämpöisiä ruokia sekä makeaa. Varaa pöytä ravintolan verkkosivuilla.

Paint & Wine -työpaja klo 17.30-19
*Loppuunvarattu*. Paint & Wine -työpaja on rento hetki luovuuden äärellä. Työpajassa tutustutaan aluksi Tamara Piilolan Puu on ihme -näyttelyyn, josta inspiroituneena osallistujat pääsevät luomaan oman taideteoksen akryylimaaleilla kankaalle. Vain ennakkoon lipun ostaneille. Liput Netticket-verkkokaupasta.

Vapaa pääsy Seinäjoen taidehalliin klo 11–19
Tutustu näyttelyihin Seinäjoen taidehallin verkkosivuilla.

Seinäjoen naislaulajien avoimet harjoitukset Hugo-salissa klo 17-19

Vaatevaihtarit klo 11-16 Pajakäytävällä
Pursuaako vaatekaappi ihan kelpoja vaatteita, jotka eivät vaan enää tunnu omilta tai ole sopivia? Vaatevaihtareissa voit antaa oman vaatteen eteenpäin ja tehdä löytöjä toisten vaatekaappien aarteista. Vaatevaihtareissa vaihdetaan ilman maksua, tuo tullessasi, vie mennessäsi -ajatuksella. Ja mukaan voi tulla myös ilman omia vaihtovaatteita tutkimaan, jos löytäisit muiden vaatteista tarpeellista. Jäljelle jääneet vaatteet taitokeskus lahjoittaa vaatekeräykseen (Kaks´kättä työpaja, kierrätyskeskus tai spr).

Tutustu muihin talon tapahtumiin tapahtumakalenterissa.

Aftework Art -Facebookissa: Avaa Facebook-tapahtuma.

Kuva: Visio creative

instagramfacebook