VALIKKO

Afterwork Art

Tervetuloa Kalevan Navetan afterworkeille taiteen, kulttuurin ja makuelämysten äärelle joka kuun ensimmäisenä perjantaina! Afterwork Art -tapahtumien ohjelmassa on  Iltabrunssi Äärellä-ravintolassa sekä vapaa pääsy Seinäjoen taidehalliin ja kuukausittain vaihtuvaa taide- ja kulttuuriohjelmaa.

Tulevat Afterwork Art -tapahtumat

  • Pe 2.12.2022 klo 16-19
  • Pe 3.2.2023
  • Pe 3.3.2023
  • Pe 31.3.2023
  • Pe 5.5.2023

 

 

 

Kuva: Visio creative

Ohjelma 2.12.2022

Äärellä Iltabrunssi klo 16–19
25 €/hlö.
Viimeinen kattaus klo 18. Tutustu menuun ja varaa pöytä ravintolan verkkosivuilla. Myös kahvila palvelee normaalisti!

Äärellä-DJ:t klo 17 alkaen: Antti Knuuttila, kaupunginvaltuutettu ja hallituksen jäsen sekä Seinäjoen vasemmiston valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Tuomas Ojajärvi, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen sekä Seinäjoen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja

Vapaa pääsy Seinäjoen taidehalliin klo 1119
Halli ja Vintti

Paint & Wine klo 17-18, soittotila Kammio *Loppuunmyyty*
Paint & Wine -työpaja on rento hetki luovuuden äärellä. Työpajassa osallistujat maalaavat oman taideteoksen akryyliväreillä kankaalle. Maalauksen ohessa voi halutessaan nauttia viiniä tai muita alkoholittomia tai alkoholillisia virvokkeita. Juomatarjoilusta vastaa Ravintola Äärellä. 

Afterwork Art Yin klo 16.45-18.15
Pitkäkestoisista venytyksistä koostuva, hidastempoinen Yin-joogaharjoitus vähentää kehon kireyksiä ja rauhoittaa hermostoa. Tarvitset mukaan maton ja halutessasi voit myös ottaa viltin ja vettä. Pukeudu lämpimästi, niin harjoitus on entistäkin miellyttävämpi. Ohjaajana Wilma Hetemaj. Hinta: 17 €/hlö. Huom. Sitova varaus tehdään Hot Yoga Seinäjoen ajanvarauksen kautta ja maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Tapaa Kuukauden Taiteilija taidelainaamossa klo 17-18
Tule tapaamaan Kuukauden Taiteilija Heikki Mäki-Tuuri näyttelyn Koska meillä on joulu äärellä! Taiteilija esittäytyy  ja kertoo esillä olevista töistään ja työskentelystään. Tule juttelemaan taiteilijan kanssa! Vapaa pääsy. Tervetuloa! 

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Kuva: Visio creative

instagramfacebook