Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa vietetään talon toimijoiden yhteistä kesäpäivää perjantaina 14.6.2024 klo 17-20. Illan aikana talossa ja sisäpihalla järjestetään kaikille ilmaista ohjelmaa. Lisää ohjelmaa päivittyy sivuille lähempänä tapahtumaa.

Ohjelma

  • Klo 17-20 Käsityöpiknik ja korinpunontatyöpaja. Nappaa kaveri mukaan ja lähde käsityöpiknikille Itikanmäen sisäpihalle! Seinäjoen Taitokeskuksen työpajassa tutustutaan korinpunontaan ja tehdään ihastuttavia koreja luonnon antimista. Materiaaleina käytetään mm. kukkia, heiniä ja kasveja.

  • Klo 17-18 Soolosalsa-workshop. Tule irrottelemaan salsarytmien tahtiin Kalevan Navetan sisäpihalle. Tanssisarjat ovat helppoja ja pääset oppimaan salsan perusaskeleita ja tekniikkaa. Aikaisempaa osaamista ei tarvita ja tämä workshop sopii kaikille soolosalsasta kiinnostuneille. Ohjaajana toimii Seinäjoen kansalaisopiston salsaopettaja Raymer Villanueva Andreu. Säävaraus, sateen sattuessa workshop perutaan.

  • Klo 17-20 Käsityöläisjäätelöiden maistatusta Äärellä ravintolassa. Närpiön Jäätelötehtaalla käsityöläisjäätelöt valmistetaan itse alusta asti. Jäätelöt valmistetaan pienissä erissä pohjanmaalaisesta maidosta, kermasta ja kananmunista, ja ne maustetaan paikallisesti kasvatetuilla tai metsistä poimituilla marjoilla. Tule maistamaan herkullisia jäätelöitä ravintolaan illan aikana!

  • Klo 17-19 Karkkipuu-työpaja. Rakenna oma mielikuvituspuusi karkeista Taidehallin taideohjaajan johdolla! Työpaja sopii kaikenikäisille. Pop up -työpaja järjestetään Pedatila Itikassa (2. krs.). Työpaja avautuu klo 17, ja se kestää klo 19 asti tai siihen saakka kuin materiaalia riittää.

  • Klo 17.30 Taidenäyttelyavajaiset: Kuvittele puu. Kesäpäivässä vietetään tanskalaisen taiteilijan Jacob Juhlin Kuvittele puu -näyttelyn avajaisia. Näyttelyavajaiset ovat kaikille avoimia, maksuttomia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan paitsi uuteen taidenäyttelyyn, myös taiteilijoihin ja muihin näyttelyiden tekijöihin.

  • Klo 18-20 Jazz-konsertti. Sibis Jazz Campin opiskelijoiden perinteinen jazz-konsertti tunnelmallisessa Hugo-salissa. Illan aikana kuullaan useamman lahjakkaan muusikon ja kokoonpanon musisointia. Konserttiin on vapaa pääsy.

  • Klo 17-20 Muu-passi lapsille ja lapsenmielisille. Hae Kalevan Navetan infosta navettakissa Muu-Maun laatima Muu-passi ja tutustu taloon vinkkien avulla. Täydellä passilla saa lunastaa yllätyksen Kalevan Navetan infosta. Muu-passilla seikkailu on osallistujalle maksutonta.