Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Kalevan Navetta on Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva monipuolinen ja säväyttävä taide- ja kulttuurikeskus. 130-vuotias punatiilinen navettarakennus kokoaa korkean kattonsa alle mm. nykytaidenäyttelyitä, kerho- ja kurssitoimintaa, konsertteja sekä ruokaelämyksiä.  Kalevan Navetan monipuoliset tilat ja toiminnot kutsuvat viihtymään ja viettämään aikaa yksin ja yhdessä ystävien kanssa.

Aukioloajat

Seinäjoen taidehalli, Taito Shop Seinäjoki ja Taidelainaamo Parsi 
Arkisin klo 11-19
Lauantaisin klo 11-15

Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila
Ma-pe klo 11-15
La klo 10-15
Lounas tarjolla ma-pe klo 11-14.
Brunssi lauantaisin klo 10-15

Menut ja lisätiedot: www.aarella.fi

Kalevan Navetan toimijat

Kalevan Navetan yhteystiedot:

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta
Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

Info ja Seinäjoen taidehallin asiakaspalvelu
050 514 3407 (ark. klo 11-19, la klo 11-15)

Tilavaraukset ja kahvitukset
Äärellä Kuppi+Kattila
ravintola@aarella.fi
050 350 5312
Lisätietoa tiloista ja varaamisesta

Näin pääset Kalevan Navettaan:

Kalevan Navetta sijaitsee kilometrin päässä Seinäjoen matkakeskukselta (VR, linja-autoliikenne). Pääset Matkakeskukselta kävellen tai jalan Kalevan Navetalle kulkemalla Valtionkatua ja ylittämällä ABC Seinäjoen kohdalla Lakeuden Aamunkoi -kävelysillan. Matkakeskukselta pääsee myös paikallisbussilla Vaasantien varteen (kävelymatka Navetalle n. 400 m). Katso bussiaikataulut täältä.

Kalevan Navetan ympärillä on 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen ja seuraavat tunnit 1 €. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä.

Kävellen ja jalan pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Löydät Kalevan Navetan kartan täältä.