HUGO-SALI

Hugo-sali on 300-neliöinen tummanpuhuva puu- ja tiilipintainen tapahtumasali. Tila soveltuu hyvin konsertteihin, kokouksiin, seminaareihin sekä perhejuhliin. Sali sijaitsee talon toisessa kerroksessa ja sinne on estetöön kulku. Hugo-sali on nimetty talon verkatehtaan ajan historiaa kunnioittaen, tehtailija Hugo Grönlundin mukaan. 

Salin perushintaan kuuluu tuolit ja pöydät tilaisuuden mukaan sekä kokoustekniikka: videotykki, kangas ja puheäänentoisto (langaton headset ja mikrofoni). Salissa on kiinteänä ääni- ja valojärjestelmä, joka soveltuu myös konsertti- ja esityskäyttöön. Järjestelmän käyttö edellyttää ammattimaisen teknikon palvelua. Savukoneen käyttö tilassa on kielletty. Salissa on lavapaloista koostuva lava. Salin tekniset tiedot löydät täältä.

Tilaisuuksien järjestäjä vastaa itse tilaisuuksien markkinoinnista ja lipunmyynnistä. Hugo-salin tarjoiluista vastaa Äärellä Kuppi+Kattila. Salissa on myös anniskeluoikeudet. 

Hugo-salin kapasiteetti

tuolitettuna 216 hlöä
istuva illallinen 190 hlöä
kokous / seminaari 98 hlöä
Tutustu tilan muotoon ja käyttömahdollisuuksiin: Hugo-salin tuolitusmallit

Turvallisuus koronatilanteessa

Vastuu tilaisuuden terveysturvallisuusjärjestelyistä on tilaisuuden järjestäjällä. Tilaisuuden järjestäjä on velvollinen ottamaan huomioon turvallisuutta koskevat viranomaisten ohjeet koronatilanteessa. Hugo-salissa ja sen yhteydessä on turvaväleistä ja käsihygieniasta muistuttavia opasteita. Koronapassi on käytössä sellaisissa tapahtumissa, joissa ravintola on avoinna.

 

 

Kuva: Visio creative

Vuokraa Hugo-sali

Hinnasto

Tapahtuma Hugo-salissa
1/2-päivää, alle 4 h: 390 € (+ alv 24 %)
Koko päivä, 4-8 h: 620 € (+ alv 24 %)

Kokous Hugo-salissa (max. 50 hlö)
Päiväkokous (klo 8-12 / 12-16):  6 € / hlö, min. 230 € (+ alv 24 %)
Iltakokous (klo 16-20): 9 € / hlö, min. 290 € (+ alv 24 %)

Hintoihin sisältyy tuolituspalvelu. 

Seinäjokiset taide- ja kulttuuriyhdistykset
Vuokraa Hugo-sali alennettuun hintaan Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluilta: 

Päivähinta: 310 € (sis. alv 24 %)
Puolipäivähinta: klo 8-12 / 12-16 / 16-20 155 € (sis. alv 24 %)
Alennushintoihin ei sisälly tuolituspalvelua.

Tilavaraukset

ravintola@aarella.fi
puh. 050 350 5312

HUOM seinäjokiset taide- ja kulttuuriyhdistykset!
Varaa Hugo-sali Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluilta alennettuun hintaan. Lisätiedot Seinäjoen kaupungin verkkosivuilta. Kaikkien muiden tahojen tilavarauksista vastaa ravintola Äärellä Kuppi + Kattila. Sähköinen varauspyyntö

Kuva: Visio creative