VALIKKO

Hugo-sali

Hugo-sali on kaunis, tummanpuhuva, puu- ja tiilipintainen tapahtumatila. Tila on nimetty talon verkatehtaan ajan historiaa kunnioittaen, tehtailija Hugo Grönlundin mukaan. Tila soveltuu erinomaisesti mm. konserttien, häiden, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Tilassa on toteutettu lukuisia suuria illallistilaisuuksia, hybriditapahtumia ja striimauksia. Hugo-salin upean arkkitehtuurin ansiosta tila on kaunis sellaisenaan ja haluamaasi tunnelmaa voi luoda helposti salin valaistusta muuttamalla.

Sali on varusteltu modernilla kokoustekniikalla ja salin kiinteä tekniikka soveltuu myös konsertti- ja esityskäyttöön. Hugo-sali sijaitsee Kalevan Navetan toisessa kerroksessa ja sinne on esteetön kulku. Hugo-salissa on omat naulakot ja wc-tilat tilaisuutesi vieraille. Lisäksi salista löytyy pieni takahuonetila.

Tarjoilut ja catering

Hugo-salin tarjoiluista vastaa talon ravintola  Äärellä Kuppi+Kattila. Salissa on myös anniskeluoikeudet. 

Hugo-salin kapasiteetti

  • seisten 350 hlöä
  • tuolitettuna 216 hlöä
  • istuva illallinen 190 hlöä
  • luokka 98 hlöä
  • U-muoto 40 hlöä
  • suorakaide 32 hlöä


Tutustu tilan muotoon ja käyttömahdollisuuksiin: Hugo-salin tuolitusmallit

Hugo-salin varustelu

Salin perushintaan sisältyvät tuolit ja pöydät tilaisuuden mukaan sekä kokoustekniikka: videotykki, kangas ja puheäänentoisto (langaton headset ja mikrofoni).

Hugo-salin tekniikka

Salissa on kiinteänä ääni- ja valojärjestelmä, joka soveltuu myös konsertti- ja esityskäyttöön. Järjestelmän käyttö edellyttää ammattimaisen teknikon palvelua. Savukoneen käyttö tilassa on kielletty. Salissa on lavapaloista koostuva lava. Tutustu salin valotekniikkaan avaamalla Hugon valokartta ja patch (PDF). Tutustu salin tekniikkaan avaamalla Hugo-salin kalustolistaukseen (PDF).

 

 

 

Kuva: Visio creative

Hinnasto ja varaukset

Max. 4 h: 390 € (+ alv 24 %)
Max. 8 h: 620 € (+ alv 24 %)
Hintoihin sisältyy tuolituspalvelu. 

Varaukset: ravintola@aarella.fi tai puh. 050 350 5312

Seinäjokiset taide- ja kulttuuriyhdistykset

Seinäjokiset taide- ja kulttuuriyhdistykset voivat vuokrata Hugo-salin alennettuun hintaan Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluilta. Lue lisää alennushinnoista Seinäjoen kaupungin verkkosivuilta ja täytä sähköinen varauspyyntö. Huom! Lomake on tarkoitettu ainoastaan seinäjokisten taide- ja kulttuuriyhdistysten varauspyynnöille. Kaikkien muiden tahojen tilavarauksista vastaa ravintola Äärellä Kuppi + Kattila. Seinäjokiset taide- ja kulttuuriyhdistykset voivat lisäksi hakea kaksi kertaa vuodessa Hugo-salin maksuttomia käyttövuoroja. Lue lisää Hugo tarjoaa! -hausta.  

Kuva: Visio creative

instagramfacebook