Hugo-sali on kaunis, tummanpuhuva, puu- ja tiilipintainen tapahtumatila Kalevan Navetan toisessa kerroksessa. Tunnelmallinen sali on nimetty talon verkatehtaan ajan historiaa kunnioittaen, tehtailija Hugo Grönlundin mukaan.

Hugo soveltuu erinomaisesti mm. konserttien, häiden, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Tilassa on toteutettu lukuisia suuria illallistilaisuuksia, hybriditapahtumia ja striimauksia. Salin upean arkkitehtuurin ansiosta tila on kaunis sellaisenaan ja haluamaasi tunnelmaa voi luoda helposti valaistusta muuttamalla.

Tietoa tilasta

  • Tila on varattavissa klo 7-24 välisenä aikana
  • Hugo-sali sijaitsee Kalevan Navetan toisessa kerroksessa ja sinne on esteetön kulku.
  • Tilassa on omat naulakot ja wc-tilat tilaisuutesi vieraille. Lisäksi salista löytyy pieni takahuonetila, josta on jääkaappi sekä suihku.
  • Tarvittaessa voit vuokrata pienemmät kokoushuoneet Itikan tai Kammion lisätilaksi.
  • Tilassa on tyylikkäät kalusteet sekä lava, jota voidaan muokata tilaisuuden tarpeiden mukaan
  • Kokoustekniikka: videotykki, valkokangas ja puheäänentoisto. Lisävarusteena etäkokoustekniikka Bose Videobar VB1.
  • Hugo-saliin on asennettu kuulokojeen käyttäjiä varten induktiosilmukkajärjestelmä. Induktiosilmukkaa käytettäessä kuulokojeen käyttäjä valitsee kojeestaan T- tai MT-asennon. Induktiosilmukan säteilemän magneettikentän voimakkuus ja siten myös kuulokojeen tuottaman äänisignaalin laatu vaihtelee hieman eri puolella salia. Kuuluvuuskartta on sijoitettu Hugo-salin sisäänkäynnin yhteyteen.

Ravintolapalvelut

Hugo-salin tarjoiluista vastaa talon ravintola Äärellä Kuppi + Kattila. Salissa on myös anniskeluoikeudet. Lue lisää ravintolapalveluista ravintolan verkkosivuilta.

Tekniikka

Hugo-sali on varusteltu modernilla kokoustekniikalla ja salin kiinteä tekniikka soveltuu myös konsertti- ja esityskäyttöön. Esityskäyttö edellyttää ammattimaisen teknikon palvelua. Tutustu tarkempiin tekniikkatietoihin täällä.