Lämpimästi tervetuloa järjestämään tapahtumasi taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan! Olemme koonneet tälle sivulle hyödyllistä tietoa tapahtuman järjestäjille.

Tilaisuuden järjestäjän vastuut

  • Luethan huolellisesti varausvahvistuksen liitteenä saamasi tilavarausehdot ja otat tarvittaessa yhteyttä meihin.
  • Tapahtumajärjestäjä vastaa itse tapahtuman tuotannosta, markkinoinnista, turvallisuudesta sekä vaadittavista luvista. Autamme mielellämme suunnittelussa!
  • Järjestäjä on vastuussa varaamistaan tiloista, laitteista ja kalusteista varauksen ajan.

Tapahtumien markkinointi ja näkyvyys

Tapahtumanjärjestäjät vastaavat itse tapahtuman markkinoinnista ja tiedotuksesta. Tapahtumanjärjestäjiä suositellaan lisäksi ilmoittamaan tapahtumien tiedot seuraavissa paikoissa:

  • Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri: Lisää tapahtumasi kalenteriin paikkamerkinnällä Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, niin se näkyy myös Kalevan Navetan verkkosivujen tapahtumakalenterissa. Avaa Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri.
  • Ilmoitustaulut: Tuo Kalevan Navetassa järjestettävän tapahtumasi juliste rakennuksen sisääntuloaulassa olevalle ilmoitustaululle.
  • Kausiesitteet ja sosiaalinen media: Toimita tapahtuman markkinointitekstit ja kuvat sähköpostitse jonna.katajamaki@seinajoki.fi, niin voimme hyödyntää niitä kausiesitteissä sekä sosiaalisen median kanavissamme. Huomioithan, että olet tapahtumanjärjestäjänä vastuussa kuvien käyttöoikeuksista. Pidätämme oikeuden valita esitteisiin sekä sosiaalisen median kanaviimme nostettavat tapahtumat.

Kalevan Navetan graafinen ilme

Kalevan Navetan graafista ilmettä käytetään Kalevan Navetan yleismarkkinoinnissa, talon toimijoiden järjestämissä tapahtumissa sekä erikseen sovituissa yhteistapahtumissa. Muut tapahtumajärjestäjät käyttävät markkinoinnissaan omaa graafista ilmettään.

Lipunmyynti

Tapahtumanjärjestäjät vastaavat itse lipunmyynnistä ennakkoon sekä ovelta. Kalevan Navetalla ei ole omaa lipunmyyntiä. Tapahtuman lipunmyyntipisteen voi sijoittaa pääsisäänkäynnin yhteyteen tai tapahtumatilan ovelle.