TILAT

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoaa säväyttävän tapahtumamiljöön historiallisella Itikanmäellä. Talosta löytyy kaksi vuokrattavaa tapahtumatilaa: Hugo-sali ja Vintti.

HUGO-SALI

Hugo-sali on nimetty talon verkatehtaan historiaa kunnioittaen, tehtailija Hugo Grönlundin mukaan. 300-neliöinen tummanpuhuva puu ja tiilipintainen sali on sellaisenaan vaikuttava tila. Sali soveltuu hyvin konsertteihin, kokouksiin, seminaareihin sekä perhejuhliin. Sali sijaisee talon toisessa kerroksessa. Kulku Hugo-saliin on esteetön. Salin hintaan kuuluu tuolit ja pöydät sekä av-varustus: videotykki, kangas ja puhetilaisuuden äänentoisto. Hugo-salin tarjoiluista vastaa Äärellä Kuppi+Kattila. Salissa on anniskeluoikeudet. Tutustu Hugo-saliin täällä.

VINTTI

Talon ylimmän kerroksen Vintti-näyttelytila toimii myös kokoustilana. Seitsemään metriin kohoavan katon, puisten pintojen ja pyöreän ikkunan kautta Vintti tarjoaa voimakkaan kokemuksen. Tilassa on esillä vaihtuvia näyttelyitä. Tilan kokoustarjoiluista ja vuokrauksesta vastaa ravintola Äärellä Kuppi+Kattila. Tutustu Vinttiin täällä.

 

LISÄPALVELUT

Täydennä kokouspäivääsi ohjatulla näyttelyopastuksella tai tutustu yli 100-vuotiaan Kalevan Navetan tarinaan talokierroksen avulla!

NÄYTTELYOPASTUS
Varaa ryhmällesi opastettu kierros, jossa tutustutaan taidehallissa esillä oleviin näyttelyihin. Näyttelyä esittelee taidehallin henkilökunta. Kierros kestää noin 45 minuuttia. Ryhmäkoko max. 25 hlö/ryhmä.

Hinta aukioloaikana 40 €/ryhmä + taidehallin pääsymaksu per henkilö
Hinta aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä + taidehallin pääsymaksu per henkilö

TALOKIERROS
Varaa ryhmällesi aika tutustutaan Kalevan Navetan historiaan ja talon tarinaan. Kierrosta vetää taidehallin henkilökunta. Kierros kestää noin 30 minuuttia. Huom.Talokierroksilla vieraillaan niissä talon tiloissa, joihin on kulloinkin pääsymahdollisuus.

Hinta aukioloaikana  40 €/ryhmä
Hinta aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä

Lue lisää opastuksista www.seinajoentaidehalli.fi

 

TILAVARAUKSET

Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila
ravintola@aarella.fi
050 350 5312

Hei, seinäjokinen taide- ja kulttuuriyhdistys!
Varaa Hugo-sali Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluilta alennettuun hintaan:
Tiedustelut kulttuuri@seinajoki.fi 044 425 5570
Täytä sähköinen varauslomake tästä.

KN logo valko-vihreä