VALIKKO

Kalevan Navetan julkisivu - Kuva Visio creative

Saavutettavuus & esteettömyys Kalevan Navetassa

Kalevan Navetta » Info » Saavutettavuus

Pysäköinti ja saattoliikenne
Liikkumisesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat rakennuksen vieressä, pysäköintiautomaatin läheisyydessä. Saattoliikenteen pysähdyspaikka on pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Avaa pysäköintialueen kartta (PDF) tästä.

Sisäänkäynti
Kalevan Navetan sisäänkäynti sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, rakennuksen sisäpihan puoleisella sivulla. Sisäänkäynnin yläpuolella on värikäs katos. Sisäänkäynnillä on automaattiovet ja sisäänkäynti on esteetön.

Tilat
Kaikkiin Kalevan Navetan kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Sisääntuloaulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin. Avaa rakennuksen kerroskartta (PDF) tästä. Talon infosta voi lainata vierailun ajaksi pyörätuolin. Kalevan Navetan toimistot sijaitsevat talon eteläpäädyssä lukollisen oven takana. Toimistotiloihin pääsee esteettömästi erikseen sovittaessa. Voit olla yhteydessä henkilökuntaan sähköpostitse kulttuuri@seinajoki.fi.

WC-tilat
Esteettömät WC-tilat löytyvät ensimmäisestä kerroksesta ravintola Äärellä Kuppi + Kattilan tiskin ja infopisteen väliseltä alueelta. Myös toisessa kerroksessa sijaitsevassa Hugo-salissa on tapahtumien aikana käytössä esteetön WC.

Induktiosilmukka
Hugo-saliin on asennettu kuulokojeen käyttäjiä varten induktiosilmukkajärjestelmä. Induktiosilmukkaa käytettäessä kuulokojeen käyttäjä valitsee kojeestaan T- tai MT-asennon. Induktiosilmukan säteilemän magneettikentän voimakkuus ja siten myös kuulokojeen tuottaman äänisignaalin laatu vaihtelee hieman eri puolella salia. Suositeltavia paikkoja kuulokojeen käyttäjille ovat salin takaosa sekä reunat.  Kuuluvuuskartta on sijoitettu Hugo-salin sisäänkäynnin yhteyteen.

Avustajat ja opaskoirat
Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Kalevan Navettaan. Avustajat pääsevät Seinäjoen taidehallin näyttelyihin maksutta. Avustajat pääsevät keikoille & tapahtumiin pääasiassa maksutta sisään (poikkeuksia saattaa olla tapahtumajärjestäjäkohtaisesti).

Hajusteettomuus
Ohjeistamme kävijöitämme välttämään voimakkaasti tuoksuvien tuotteiden käyttöä tiloissamme ja näin ottamaan huomioon astmasta ja hajusteyliherkkyydestä kärsivät.

Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@seinajoki.fi.

instagramfacebook